picture tells everything

Latest

firdaus+ilyani II

HdStrike Photography

“picture tells everything”

Photographer & Design: Mohamad Hidayat Bin Saidi

Contact: 013-7035612

Web: http://www.hdstrike.wordpress.com

Email: mohidi_8@yahoo.com

Facebook: semppayat@yahoo.com

wedding

HdStrike Photography

“picture tells everything”

Photographer & Design: Mohamad Hidayat Bin Saidi

Contact: 013-7035612

Web: http://www.hdstrike.wordpress.com

Email: mohidi_8@yahoo.com

Facebook: semppayat@yahoo.com

ilyani & firdaus

hari-hari mengadap komputer dan kali ni aku dah cuti..aku pun bnyk kekosong jadual.selain dari aktiviti lasak,aku juga selalu mengeksplor gmbr2 yang ada.baik dari otai2..dalam kesibukan aku mengurus kelengkapan komputer,aku pernah terfikir bagaimana cara aku untuk mengnaik semula mutu perkhidmatan aku.aku pun akui selama ni aku tidak byk meluangkan masa dengan gmbr,dan aku byk menghabiskan masa didalam hutan utk aktiviti lasak..hutan la sangat padahal aku memancing..kali ni aku cuba utk mengikuti crew applecreaction.time kasih kepada boss Amir kerana sudi memberi kesempatan aku utk memperbaharui mutu aku..hehe..apa2 pun aku kreditkan gmbr ni kat applecreations..especially to amir..hehe..apa2 pun layan..

p/s: ada sapa2 yg nak ajak aku memancing,ello2 aku..hehe..

HdStrike Photography

“picture tells everything”

Photographer & Design: Mohamad Hidayat Bin Saidi

Contact: 013-7035612

Web: http://www.hdstrike.wordpress.com

Email: mohidi_8@yahoo.com

Facebook: semppayat@yahoo.com

my rutin mmg best

 

rutin aku semperna cuti ni mmg best..aku byk menghabiskan masa2 aku dgn benda2 yang aku suka..hehe..tak sia2 penat lelah aku selama ini..hahah..aku nak cuba jadi seorg yg tak membuang masanya dengan melepak..aku byk abiskan masa aku dgn shoot,edit gmbr..itu seperti kebiasaannya..yg luar biasa aku byk abis kan masa aku di gym..tak tau lak tiba2 aku nak kekalkan bentuk badan aku ni yg walaupun tak g gym pn masih leh jadi model..haha..aku bukanlah nak jadi mcm malik noor tp aku nak jaga fitness aku je..tak salahkan..lagipon aku bosan joging sorg kat tasik putrajaya..aku pon pegi la gym..kat situ byk benda aku leh pelajari…mmg seronok..lagi satu,aku byk abiskan masa dgn kawan mcm main futsal,memancing..i like memancing..sapa2 kat sini yg nak ajak aku memancing boleh la..kalau yg baru nak belajar memancing,boleh la tepon I..kat sini bukan utk bisness je..utk berkenalan pon boleh…aapa2 pon gmbr ni sekadar tatapan utk entry ini..takde kena mengena pon..just for fun..layan

HdStrike Photography

“picture tells everything”

Photographer & Design: Mohamad Hidayat Bin Saidi

Contact: 013-7035612

Web: http://www.hdstrike.wordpress.com

Email: mohidi_8@yahoo.com

Facebook: semppayat@yahoo.com

aini&ijam

 

aku rasa sket ni je kot entry kali ni..komputer aku hang..adus..cmne nak buat..apa2 pon aku nak cerita tentang gmbr ni sket..aku letak ni untuk pendahuluan dan kemudiannya nnti..masa ni aku shoot dgn asmar ali..huhu.thanks for amir apple creation kerana memberi peluang aku dan asmar meneruskan kerjaya ni..hehe..apa2 pon..semoga berbahagia wahai pengantin..tahniah diucapkan kepada aini dan ijam..

HdStrike Photography

“picture tells everything”

Photographer & Design: Mohamad Hidayat Bin Saidi

Contact: 013-7035612

Web: http://www.hdstrike.wordpress.com

Email: mohidi_8@yahoo.com

Facebook: semppayat@yahoo.com

riema&shahrul di Kapar

haha..yg ni utk kali ni..aku tau ada sesetengah gmbr framing tak cukup btul tp gmbr ni aku terpaksa uat rushing disebabkan hujan..skrg kan musim hujan.nasib baik aku teruskan gak sesi pengambaran walaupun waktu tidak mengizinkan..byk lagi gmbr yg aku ada tp aku malas nak slect smpai abis..komputer pon kurang laju nak uat banyak2..tp cukup samapi sini sudah..

walaupun kali ni agak susah aku hendak bekerja sama dgn pengantin perempuan tp dia seorg yg sgt baik..best la korg..kalau pengantin lelaki mmg sempoi..biasalah..tak semua pompuan suka bergambar..tp apa2 pon selamat berbahagia diucapkan kepada korg berdua..thanks juga kpd amir boss apple creation yg memberi peluang aku kali ni utk terus maju..walaupun masih ada lagi kekurangan yg ada..tp aku akan cuba memperbaikinya dari masa ke semasa..layan

HdStrike Photography

“picture tells everything”

Photographer & Design: Mohamad Hidayat Bin Saidi

Contact: 013-7035612

Web: http://www.hdstrike.wordpress.com

Email: mohidi_8@yahoo.com

Facebook: semppayat@yahoo.com

majlis nikah aini dan ijam

kali ni aku memang blur dengan keadaan aku skrg..apa pun,thanks kepada amir selaku bOSS Apple creation atas tunjuk ajar anda..perg..siap boleh slot penerangan tadi sementara pengantin siap pakai baju..haha..tp asal hari ni aku dan rakan2 terasa amat lesu..mungkin suhu yg agak panas dan lepas semayang jumaat mmg aku ngn kawan2 aku ngantuk..biasa la tu..apa2 pun tahniah kepada pengantin dan ssmoga hari ahad ni agak lancar perjalanan nya..

HdStrike Photography

“picture tells everything”

Photographer & Design: Mohamad Hidayat Bin Saidi

Contact: 013-7035612

Web: http://www.hdstrike.wordpress.com

Email: mohidi_8@yahoo.com

Facebook: semppayat@yahoo.com